onsdag 23 mars 2011

Andra bullar .....

japp, km fick se salla i helgen i samband med led-rtg och då blev det lite annat för salla-brallan .... slut med daltandet .... det är alltför lätt att fortsätta se sin "lilla" valp som liten i fortsättningen också när man har en stor dreglande boxer att jämföra med men km öppnade mina gluggar för att se denna fröken i ett annat ljus ..... " tre rävar bakom varje öra ...."
ja, så nu har vi börjat ställa krav, styra upp, vara svart-vita i allt och det känns faktiskt bra. Hon är lite konfunderad ibland, undrar vad det är frågan om," så där brukar vi inte göra" men än så länge har hon inte blivit "purken" som jag fick förvarning om att kunde ske.
Har planerat dagarna i 5 min x 3 - 5 pass/ varje dag och varje kort pass börjar på samma sätt, lek-kontakt-fot-lek-kontakt-fot, " antilop " och upplet alt. spår när tiden räcker till.
I dag la vi ett kortare spår i kraftig medvind ca 200 m med 2 vinklar - markerar vinklarna med krita i pulverform, näringshögar på var 5 - 7:e m och liggtid 1,5 timme, gick jättebra !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar